Siirry sisältöön
Haku
Kirjaudu Openettiin
Haku

Työttömyyskassan kesä 2023

Tällä viikolla monilla jäsenillämme alkaa uusi työ, ja katseet alkavat hiljalleen suuntautua kohti syksyä. Onkin hyvä aika muistella, miten kesä täällä Opetus ja tiede -työttömyyskassassa sujui

Iloksemme voimme todeta, että kesä sujui kassassa mainiosti. Tuttuun tapaan, saapuneiden hakemusten määrä moninkertaistui kesällä, mutta käsittelyynottoajat pysyivät läpi kesän hyvin maltillisina. Ensihakemuksissa käsittelyynottoaika kävi pisimmillään 13-14 päivässä ja jatkohakemuksissa 12 päivässä. Parhaimmillaan molemmat hakemustyypit saatiin otettua käsittelyyn alle viikossa.

Viikolla 31 kassaan saapui myös suuri määrä hakemuksia, mikä on tyypillistä kuukauden vaihtuessa. Viime viikolla tehtiin myös kesän ennätys, sillä maksuun saatiin upeat 2086 hakemusta. Tällä hetkellä käsittelyssä ovat 1.8.2023 saapuneet ensihakemukset ja 2.8.2023 saapuneet jatkohakemukset.

Tämä on tällä erää kesän viimeinen käsittelytilanne -katsaus. Jatkossa yleistä käsittelytilanteen etenemistä voi seurata normaaliin tapaan kotisivujemme etusivulta.

Kannattaa kuitenkin jatkossakin seurata kotisivujemme uutisosiota ja sosiaalisen median tilejämme, sillä pidämme teidät ajan tasalla esimerkiksi hallituksen suunnittelemista työttömyysturvan ja vuorotteluvapaan muutoksista.

Työt hakemusten parissa jatkuvat edelleen ahkerasti, mutta tässä vaiheessa haluamme kiittää jäseniämme ja yhteistyökumppaneitamme hyvin sujuneesta kesästä ja yhteistyöstä!

Lue seuraavaksi