Siirry sisältöön
Haku
Kirjaudu Openettiin
Haku

Yhteystiedot

Toivomme yhteydenottoa ensisijaisesti Openetin viestit- palvelun kautta. Tavoitat meidät kuitenkin myös puhelimitse tiistaisin ja torstaisin.

Jäsen, asioi sujuvasti!

  • Lähetä viestit, kysymykset, hakemukset ja liitteet turvallisesti Openetti-palvelussa. Openetti on jäsenelle nopein viestikanava.
  • Tarkista ja päivitä yhteystietosi Openetissä, jotta saat Opetus ja tiede -työttömyyskassan lähettämät viestit oikeaan osoitteeseen.
  • Ilmoita sähköisillä lomakkeilla jäsenyyteesi vaikuttavista muutoksista kuten erosta, ammattiliittoon liittymisestä, yritystoiminnasta ja muutosta ulkomaille.
  • Jos sinulla on kysymyksiä jäsenmaksuistasi, tutustu ensin kohtaan Jäsenmaksut.
  • Etkö ole vielä jäsen? Hae jäsenyyttä

Puhelinpalvelu: 09 2294 4100 tiistaisin ja torstaisin klo 10.00 – 14.00

Puhelu kassan palvelunumeroon maksaa:

  • kiinteästä verkosta soitettaessa paikallisverkkomaksu (pvm) tai pvm + kaukopuhelumaksu
  • matkapuhelimesta soitettaessa matkapuhelinmaksu (mpm)

Tallennamme asiakaspalveluun soitetut puhelut. Tallenteita käytetään palvelun kehittämisessä ja laadun valvonnassa sekä tarvittaessa myös tiedon oikeellisuuden ja työntekijöiden turvallisuuden varmistamiseksi.

Postiosoite: Opetus ja tiede -työttömyyskassa, Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki

Käyntiosoite: Opetus ja tiede -työttömyyskassa, Kellosilta 7, 00520 Helsinki(katso kartalta)(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

asset.f.logo.lg(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Sähköposti

Sähköposti vain uusille jäsenille tai sidosryhmille: yleinen@opetusjatiede.fi

Openetin käyttöön liittyvät asiat: asiakaspalvelu@opetusjatiede.fi

Koska työttömyyskassan sähköposti ei ole suojattu, emme suosittele sen käyttämistä arkaluonteisten viestien lähettämiseen (esimerkiksi viestit, joissa esiintyy henkilötunnus). Halutessanne, omalla vastuulla, sähköpostia saa käyttää tällaisenkin viestin lähettämiseen.

HUOM! Opetus ja tiede -työttömyyskassa voi lähettää sähköpostia suojatun yhteyden kautta ja vain siihen vastaamalla jäsenet voivat lähettää viestin suojatusti.