Siirry sisältöön
Haku
Kirjaudu Openettiin
Haku

Hakemuskäsittelyn eteneminen

Kesän vipinä ja vilske on alkanut meillä työttömyyskassassa. Hakemuksia on tullut reippaasti mutta käsittelyaikamme on alle 2 viikkoa.

Hakemuksia saapui ajalla 17.06.-30.06.2024 yhteensä 1570 kappaletta. Tässä on nyt kahden viikon meille kassaan saapuneet hakemukset. Osa hakemuksista menee suoraan maksuun mutta edelleen suurin osa jää meille työttömyysturva-asiantuntijan käsiteltäväksi. Tällä kahden viikon ajalla saimme näistä käsiteltyä yhteensä 1184 hakemusta.

Kesän ensimmäiset hakemusmääriltään suuret päivät ovat 16.06.-18.06.2024 ja 30.06.2024 saapuneet hakemukset. Päivät 16.06.-18.06.2024 olemme jo ottaneet käsittelyyn. Muut tämän ajanjakson päivät ovat hakemusmääriltään pienempiä. Päivät liikkuvat hakemusten käsittelyseurannassa tällöin vauhdikkaammin. Seuraa käsittelymme etenemistä kotisivujemme etusivulta. Tarkista myös säännöllisesti oman hakemuksesi tilanne Openetistä.

Olethan jo tutustunut kesän ohjeisiimme? Tuntuuko hakemuksen täyttäminen työläältä? Kuvalliset ohjeet hakemuksen täyttämiseen löydät täältä. Onko sinulla kysyttävää meiltä? Voit olla aina yhteydessä Openetin viestit -toiminnolla meihin.

Lue seuraavaksi