Hoppa till innehåll
Sök
Logga in till Openetti
Sök

Framsteg i behandlingen av ansökningar

Sommarsurret har börjat för oss på arbetslöshetskassan. Vi har fått in ett stort antal ansökningar, men vår handläggningstid för de första ansökningarna är mindre än 2 veckor.

Totalt inkom cirka 1600 ansökningar mellan 17.06.-18.06.23. En del av ansökningarna går direkt till betalning, men största delen behandlas fortfarande av en expert inom utkomstskydd för arbetslösa. Under de senaste veckorna har vi fått in ansökningar från 1184 sökande.

Sommarens första dagar med ett stort antal ansökningar har kommit den 16.06.-18.06.2024 och 30.06.2024. När vi väl har behandlat dessa dagar kommer de närmaste dagarna att vara mindre när det gäller antalet ansökningar. I det här fallet går dagarna snabbare i uppföljningen av ansökningar. Följ utvecklingen av vår behandling på förstasidan på vår webbplats. Kontrollera status för din ansökan regelbundet i Openet.

 Har du redan läst våra sommaranvisningar? Känns det jobbigt att fylla i ansökan? Illustrerade instruktioner för hur du fyller i ansökan finns här. Har du frågor till oss? Du kan alltid kontakta oss med Openets meddelandefunktion

Lue seuraavaksi