Siirry sisältöön
Haku
Kirjaudu Openettiin
Haku

Hakemuskäsittelyn eteneminen 12.06-18.06.23

Kesän vipinä on alkanut meillä työttömyyskassassa. Hakemuksia on tullut reippaasti mutta käsittelyaikamme on pysynyt ensihakemusten kohdalla viikossa.

Hakemuksia saapui ajalla 12.06.-18.06.23 yhteensä noin 1600 kappaletta. Osa hakemuksista menee suoraan maksuun mutta edelleen suurin osa jää meille työttömyysturva-asiantuntijan käsiteltäväksi. Viime viikoilla saimme näistä maksuun 675 hakijan hakemukset.

Kesän ensimmäiset hakemusmääriltään suuret päivät ovat saapuneet 12.06.23 ja 13.06.23. Kun saamme nämä päivät käsiteltyä, ovat seuraavat päivät hakemusmääriltään pienempiä. Päivät liikkuvat hakemusten käsittelyseurannassa tällöin vauhdikkaammin. Seuraa käsittelymme etenemistä kotisivujemme etusivulta. Tarkista säännöllisesti oman hakemuksesi tilanne Openetistä. Tällä hetkellä lisäselvitystä odottaa 271 hakemusta.

Nyt käsittelyssä ovat ensihakemuksista 12.06.23 saapuneet hakemukset ja jatkohakemuksista 16.06.23 saapuneet hakemukset.

Kesään liittyvä ohjeistuksemme on hyvä lukea uudelleen, varsinkin kun tulee ajankohtaiseksi lähettää jatkohakemus.

Lue seuraavaksi