Siirry sisältöön
Haku
Kirjaudu Openettiin
Haku

Jäsenhakemus

Käytä tätä jäsenhakemuslomaketta, jos haluat liittyä Opetus ja tiede -työttömyyskassan yksilöjäseneksi (työttömyyskassan jäsenyys ilman ammattiliiton jäsenyyttä).

Jos haluat liittyä sekä ammattiliittoon että Opetus ja tiede -työttömyyskassaan, ota yhteyttä suoraan liittoon. Mikäli olet jo tai olet aikeissa liittyä Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liitto SOOL ry:n tai Suomen Psykologiliiton jäseneksi etkä vielä kuulu Opetus ja tiede -työttömyyskassaan, hae kassan jäsenyyttä liiton kautta.

Mikäli olet jo Opetus ja tiede -työttömyyskassan jäsen ammattiliiton kautta ja haluat erota ammattiliitosta mutta jatkaa Opetus ja tiede -työttömyyskassan yksilöjäsenenä, käytä lomaketta Ilmoitus Opetus ja tiede -työttömyyskassan jäsenenä jatkamisesta.

Työttömyyskassa tarjoaa yksinomaan työttömyysturvaan ja vuorottelukorvaukseen liittyvää neuvontaa ja palvelua, ja maksaa nämä etuudet niihin oikeutetuille jäsenilleen. Ammattiliiton tarjoamiin etuihin, kuten esimerkiksi luottamusmiehen palveluihin, järjestön lehteen tai vakuutuksiin ei työttömyyskassan yksilöjäsen ole oikeutettu, eikä kassan palveluihin kuulu edunvalvontaa.

Kassan jäsenyys voi alkaa aikaisintaan siitä päivästä, jolloin jäsenhakemus on saapunut kassaan. Jäsenmaksun maksaminen on jäsenyyden alkamisen ja säilymisen edellytys.

Ilmoitus jäseneksi hyväksymisestä tai hylkäämisestä annetaan kirjallisesti ja se toimitetaan hakijan ilmoittamaan osoitteeseen postitse.

Jäsenhakemus

"*" näyttää pakolliset kentät

Maa*

Suosittelemme ilmoittamaan henkilökohtaisen osoitteen, ei työsähköpostia.

Haluan liittyä Opetus ja tiede -työttömyyskassan jäseneksi

PP dot KK dot VVVV
Kassaan liittymispäivä voi olla aikaisintaan se päivä, jolloin olet kirjallisesti hakenut kassan jäsenyyttä. Kassaan ei voi liittyä takautuvasti.

Koulutus- ja työtiedot

Tilanteeni liittymispäivänä
PP dot KK dot VVVV
Työskentelen liittymispäivänä työ- tai virkasuhteessa ja saan palkkaa, josta peritään Suomessa työeläke-, sosiaaliturva- ja työttömyysvakuutusmaksut sekä ennakonpidätys.*
Työskentelen ulkomailla*

Yritystoiminta

Ilmoita tässä, mikäli sinulla on yritystoimintaa tai osakkuuksia työnantajayrityksessä

Muutto Suomeen

Olen muuttanut Suomeen
Mistä maasta muutit Suomeen? Ruotsin/Tanskan tapauksessa: olitko siellä työttömyyskassan jäsen, minkä kassan, mihin saakka. Muiden maiden osalta: milloin työsi päättyi / mihin saakka sait työttömyyspäivärahaa lähtömaasta.

Ilmoita edellisen työttömyyskassasi nimi.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.