Siirry sisältöön
Haku
Kirjaudu Openettiin
Haku

Jatkan kassan jäsenenä

Jos olet kuulunut Opetus ja tiede -työttömyyskassaan ammattiliiton kautta ja haluat erota ammattiliitosta, on sinun mahdollista jatkaa silti Opetus ja tiede -työttömyyskassan jäsenenä.

Ilmoita ammattiliittoosi erosta kirjallisesti, ja kerro sinne samalla jatkavasi Opetus ja tiede -työttömyyskassan jäsenenä. Maksa jäsenmaksusi ammattiliitolle eropäivääsi asti. Jos maksat jäsenmaksusi itse, pyydä maksuohjeet ammattiliitostasi ja huolehdi maksuista pikimmiten. Jos ammattiliiton jäsenmaksusi ovat olleet työnantajaperinnässä, pyydä palkanlaskentaa hoitamaan jäsenmaksut eropäivääsi asti ja lopettamaan jäsenmaksun työnantajaperintä jäsenyyden päätyttyä.

Kun olet eronnut ammattiliitosta ja maksanut jäsenmaksut ammattiliitolle eropäivääsi asti, ilmoita meille tällä lomakkeella työttömyyskassan jäsenyyden jatkamisesta.

Työttömyyskassa tarjoaa ammattiliittoon kuulumattomalle jäsenelle yksinomaan työttömyysturvaan ja vuorottelukorvaukseen liittyvää neuvontaa ja palvelua, ja maksaa nämä etuudet niihin oikeutetuille jäsenilleen. Ammattiliiton tarjoamiin etuihin, kuten esimerkiksi luottamusmiehen palveluihin, järjestön lehteen tai vakuutuksiin hän ei ole oikeutettu, eikä kassan palveluihin kuulu edunvalvontaa.

Ilmoitus työttömyyskassaan jäsenenä jatkamisesta

"*" näyttää pakolliset kentät

Maa*

Suosittelemme ilmoittamaan henkilökohtaisen osoitteen, ei työsähköpostia.

Haluan jatkaa Opetus ja tiede -työttömyyskassan jäsenenä erottuani ammattiliitosta

PP dot KK dot VVVV
Kuuluin Opetus ja tiede -työttömyyskassaan alla ilmoittamani ammattiliiton kautta*

Maksa jäsenmaksusi ammattiliittoosi eropäivään asti, jotta työttömyyskassajäsenyytesi jatkuu katkotta.
Maksuista huolehtiminen on tärkeää, sillä jäsenmaksujen laiminlyönti saattaa johtaa kassasta erottamiseen ja liikaa maksetun etuuden takaisinperintään.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.