Siirry sisältöön
Haku
Kirjaudu Openettiin
Haku

Hakemuskäsittelyn eteneminen viikolla 27

Viikolla 27 hakemuskäsittely eteni mukavaan tahtiin, ja käsiteltyä saatiin yli 1400 hakemusta

Hakemuksia saapui heinäkuun ensimmäisen viikon aikana kaikkiaan vajaa 1500 kappaletta, joten hakemuksia saapui edelleen runsaasti. Etenkin 1.7.2024 hakemuksia saapui meille kassaan suuri määrä. Totuttuun tapaan osa hakemuksista on mennyt suoraan maksuun, mutta osa hakemuksista on käsitelty manuaalisesti työttömyysturva-asiantuntijoidemme toimesta.

Hakemuksia saatiin käsiteltyä viikon 27 aikana yhteensä upeat 1416 kappaletta.

Saapuneiden ja käsiteltyjen hakemusten määrä viikolla 27. Lisäksi tärkeää huomioitavaa, ajankohtainen käsittelytilanne ja ohjaus kotisivuille

Yleistä käsittelytilannetta voit seurata kotisivujemme etusivulla olevasta Käsittelyssä nyt -kohdasta. Oman hakemuksesi tilanteen voit tarkistaa Openetti-palvelussamme.

Osalla saattaa mietityttää, milloin jatkohakemus tulee lähettää meille kassaan. Jatkohakemuksen lähettämisen ajankohta riippuu kokonaistilanteestasi. Sinulle lähetetään ensihakemuksen käsittelemisen jälkeen Openetissä viesti, jossa sinua ohjeistetaan jatkohakemuksen lähettämisestä. Voit olla yhteydessä meihin Openetin viestit-palvelun kautta, jos jatkohakemuksen lähettämisessä on epäselvyyttä.

Lue seuraavaksi