Hoppa till innehåll
Sök
Logga in till Openetti
Sök

Ansökningsbehandlingens framsteg vecka 27

Vecka 27 gick ansökningsbehandlingen framåt i en bra takt och cirka 1400 ansökningar behandlades

Under den första veckan i juli anlände sammanlagt nästan 1500 ansökningar, så antalet inkommande ansökningar var fortsatt stort. Speciellt den 1 juli 2024 fick vi in ett stort antal ansökningar. Som vanligt behandlades och betalades vissa ansökningar direkt, medan andra hanterades manuellt av våra experter i utkomstskydd.

Totalt behandlades 1416 ansökningar under vecka 27.

Antalet inkomna och behandlade ansökningar under vecka 27. Dessutom är det viktigt att observera och den aktuella behandlingsläget och ledning på webbplatsen

Du kan följa den allmänna behandlingsstatusen i avsnittet ”Ansökningar i behnadling” på vår webbplats. Du kan kontrollera statusen för din egen ansökan i vår Openetti-tjänst.

En del kanske funderar på när de ska skicka in sin fortsättningsansökan till kassan. Tidpunkten för att skicka in fortsättningsansökan beror på din totala situation. Efter att din första ansökan har behandlats kommer du att få ett meddelande i Openetti där du får instruktioner om när du ska skicka in fortsättningsansökan. Om du är osäker på när du ska skicka in fortsättningsansökan kan du kontakta oss via meddelandetjänsten i Openetti.

Läs nästa