Siirry sisältöön
Haku
Kirjaudu Openettiin
Haku

Päivärahalaskuri


Päivärahalaskurin avulla voit laskea suuntaa antavan arvion tulevasta päivärahastasi. Tarkan summan ja päätöksen päivärahastasi työttömyyskassa voi antaa vasta kun hakemuksesi on käsitelty. 

Perustiedot

Kuukausipalkka -kenttään täytetään keskimääräinen bruttopalkkasi. Palkka huomioidaan ansiopäivärahan määrityksessä vähintään 26 viikon (6 kk) ajalta. 
Lisätietoa: Ansiopäivärahan suuruus

Korotukset

Valitse korotettu ansio-osa, jos täytät korotusosan edellytykset työllistymistä edistävään palvelun osallistumisen perusteella. Korotusosan edellytykset: Korotettu päiväraha, Työllistymistä edistävät palvelut

Lapset

Ilmoita alle 18-vuotiaiden huollettavien lastesi lukumäärä. 

Vähennykset

Osa-aikatyöansiot -kenttään täytetään ansiopäivärahan hakujakson aikana ansaitsemasi työtulot bruttomääräisenä, jos teet osa-aikatyötä, päivittäistä työaikaasi on lyhennetty lomautuksen johdosta, olet alle kaksi viikkoa kestävässä kokoaikatyössä tai harjoitat sivutoimista yritystoimintaa. 

Lisätietoa: Soviteltu päiväraha

Ilmoita sosiaalietuudet- kentässä hakujakson aikana saamasi etuuden määrä, jos kyseessä on vähennettävä sosiaalietuus. Tietoa ansiopäivärahaa vähentävistä etuuksista: Vähennetty päiväraha

pvrlaskuri