Hoppa till innehåll
Sök
Logga in till Openetti
Sök

Informationsbrev till dig som fyller 65 nästa år

Vi har skickat ett brev till alla våra medlemmar som fyller 65 år nästa år.

Brevet innehåller viktig information om rätten till inkomstrelaterad dagpenning efter 65 års ålder och pensionens inverkan på medlemskapet.

Kom ihåg att meddela arbetslöshetskassan om du övergår till pension eller vill utträda ur kassan av någon annan anledning. Om du redan har meddelat din uppsägning av medlemskap i arbetslöshetskassan (till exempel på samma gång du har utträtt ur fackförbund) eller har redan gått i pension,
vänligen kontakta oss så fort som möjligt. Rätten till inkomstrelaterad dagpenning från Arbetslöshetskassan för undervisning och vetenskap upphör i och med pensionering eller uppsägning av medlemskap.

Hur ska du göra?

Använd de elektroniska blanketterna på vår webbplats för att meddela oss om ändringar i ditt medlemskap. Alternativt kan du också använda Openetti -meddelanden för att rapportera det. Ange i så fall i meddelandet vilket datum du går i pension eller vill utträda ur kassan. Om du har varit medlem i Arbetslöshetskassan för undervisning och vetenskap via din fackförening, meddela även din fackförening om utträdet.

Lue seuraavaksi