Siirry sisältöön
Haku
Kirjaudu Openettiin
Haku

Kesän viimeinen käsittelytilannekatsaus

Viikolla 32 käsittelytilanne eteni mukavassa tahdissa. Koko kesän 2024 käsittelytilanne onkin edennyt tasaiseen tahtiin ja suurilta hakemusruuhkilta vältyttiin

Viikolla 32 moni jäsenistämme aloitti uuden työn kesätyöttömyyden jälkeen. Meille kassaan saapui huomattavasti vähemmän päivärahahakemuksia kuin edeltävällä viikolla, yhteensä vajaa 900 kappaletta.

Käsiteltyä saatiin noin 1820 hakemusta. Lisäselvitystä on odottamassa tällä hetkellä yhteensä 302 hakemusta. Käythän Openetissä tarkistamassa mahdollisen lisäselvityspyynnön, jos olet epävarma oman hakemuksesi tilanteesta.

Saapuneiden ja käsiteltyjen hakemusten määrä viikolla 32. Lisäksi lisäselvitystä odottavien hakemusten määrä ja ajantasainen käsittelytilanne.

Tämä on kesän 2024 viimeinen käsittelytilannekatsaus. Jatkossa käsittelytilanteen etenemistä voi seurata tuttuun tapaan kotisivujemme etusivulta, jonne päivitämme käsittelytilanteen etenemistä säännölliseen tahtiin.

Kesä 2024 sujui meillä kassassa hienosti, vaikka hakemusten määrä jälleen moninkertaistui kesäaikaan ja lomakorvauksen jaksotus aiheutti muutoksia käsittelyyn edellisiin kesiin verrattuna. Käsittelyynottoajat pysyivät maltillisina, sillä ensihakemusten kohdalla käsittelyynottoaika oli pisimmillään 19 päivää ja jatkohakemuksissa 14 päivää.

Kannattaa jatkossakin seurata kotisivujamme sekä sosiaalisen median kanaviamme, jotta pysyt ajan tasalla esimerkiksi tulevista lakimuutoksista.

Kesä ei vielä ole ohi, mutta haluamme jo tässä vaiheessa kiittää jäseniämme ja yhteistyökumppaneitamme hyvin sujuneesta yhteistyöstä kesällä 2024!

Lue seuraavaksi