Siirry sisältöön
Haku
Kirjaudu Openettiin
Haku

Viime viikolla kassaan saapui uusia hakemuksia yhteensä vajaa 750kpl. Näistä ensihakemuksia oli 92kpl ja jatkohakemuksia 641kpl.

Käsittelyyn otettiin 776 hakemusta, joista 744kpl on saatu tehtyä valmiiksi ja 32kpl on siirtynyt odottamaan lisäselvityksiä.

Lisäselvityksiä odottaa edelleen 267 hakemusta. Oman hakemuksen tilanne kannattaa käydä tarkistamassa Openetissä. Jos olet tilannut Openetissä  sähköpostimuistutukset lähetetyistä lisäselvityspyynnöstä, tulee sinulle tavallisesti sähköpostiviesti, jos sinulle on lähetetty kassasta lisäselvityspyyntö. Sähköposti-ilmoitusten lähettämisessä on kuitenkin ilmennyt teknisiä ongelmia etenkin niiden jäsenten kohdalla, jolla on Gmail-sähköpostiosoite. Asia on selvityksessä ja ongelma pyritään
korjaamaan mahdollisimman pian. Tämän vuoksi kannattaa käydä Openetissä tarkistamassa hakemuksesi tilanne, jos hakemuksesi pitäisi jo olla käsittelyvuorossa.
Tänään maanantaina käsittelyyn on otettu ensihakemukset, jotka ovat saapuneet kassaan 3.8.2022 ja jatkohakemukset, jotka ovat saapuneet 5.8.2022.

Käsittelytilanteen eteneminen viikolla 34