Siirry sisältöön
Haku
Kirjaudu Openettiin
Haku

Hakemuksia on käsitelty viime viikolla kaiken kaikkiaan noin 2000 kappaletta. Hakemuksia on saapunut noin 1500. Tällä viikolla aloitamme hakemusten käsittelyn jatkohakemuksien osalta päivästä 26.07.22. Ensihakemuksissa käsittelemme päivää 21.07.22.

Lisäselvitystä odottaa edelleen useita hakemuksia. Sähköposti-ilmoitusten lähettämisessä on ilmennyt teknisiä ongelmia joidenkin jäsenten osalta. Asia on selvityksessä ja ongelma pyritään korjaamaan mahdollisimman pian. Jos hakemuksesi pitäisi olla jo käsittelyvuorossa, kannattaa käydä vilkaisemassa Openetissä, onko sinulle lähetetty lisäselvityspyyntöä.

Olemme myös saaneet paljon kysymyksiä vuorottelukorvauksen maksuaikataulusta. Vuorottelukorvausta maksetaan takautuvasti neljän kalenteriviikon
maksujaksoissa. Ensimmäinen maksujakso voi olla lyhemmältä tai
pidemmältä ajalta riippuen käsittelytilanteesta. Korvauksen maksupäivä
on maksujakson päättymistä seuraavan viikon jälkeisenä keskiviikkona.

Hakemuskäsittelyn eteneminen