Siirry sisältöön
Haku
Kirjaudu Openettiin
Haku

Järjestelmätoimittajallamme ilmenneen virheen vuoksi työttömyyskassan ajalla 9.6.-1.7.2020 tekemät kirjeet, esimerkiksi lisäselvityspyynnöt, eivät ole lähteneet vastaanottajalle. Myöskään etuuspäätökset eivät ole lähteneet vastaanottajalle.

Päätökset ja kirjeet on tämän vuoksi 3.7.2020 lähetetty uudelleen niille jäsenille, jotka eivät järjestelmän tietojen mukaan ole lukeneet kirjeitä sähköisesti. Tästä johtuu, että jotkut jäsenistämme ovat saaneet mahdollisesti 3.7. päivätyn kirjeen Openetin kautta uudelleen.

Jos mahdollinen maksuilmoitus puuttuu e-kirjeestäsi, löydät sen helposti päätökset osion alta Openetistä.

Mikäli hakemuksesi on jo käsitelty tai olet toimittanut pyydetyt liitteet jo aiemmin, voit jättää kirjeen huomiotta. Tästä ei siis aiheudu sinulle toimenpiteitä. Pahoittelemme järjestelmävirheestä aiheutunutta hämmennystä ja vaivaa.