Siirry sisältöön
Haku
Kirjaudu Openettiin
Haku

Opettaja-lehden ensimmäisessä numerossa Postin edustajat kommentoivat lehden jakelun myöhästymisiä. 

Myös meidän lähettämiemme kirjeiden jakelussa on ollut ongelmia. Tiesitkö, että meiltä lähetetyt kirjeet, esimerkiksi lisäselvityspyynnöt, tallentuvat myös sähköiseen palveluumme Openettiin? Kirjeet arkistoidaan palvelussa, ja voit lukea lähettämämme kirjeen Openetissä heti kirjeen päivityttyä järjestelmään. 

Suosittelemme, että turvaat tiedonsaantisi ja otat sähköisessä palvelussamme, Openetissä, käyttöön toiminnon ”Sähköpostimuistutukset”. Näin saat palveluun ilmoittamaasi sähköpostiin tiedon, kun kirjeemme on päivittynyt järjestelmään. Tämä tapahtuu nopeammin kuin paperikirjeen saapuminen perille, vaikka jakelussa ei olisi ongelmiakaan! 

Lisätietoa toiminnosta löydät täältä.