Siirry sisältöön
Haku
Kirjaudu Openettiin
Haku

Openetti on kuitenkin paljon enemmän kuin ansiopäivärahan hakemiseen tarkoitettu palvelu. Openetti näet auttaa sinua hallinnoimaan itseäsi koskevia tietoja. Voit tehdä palvelussa esimerkiksi osoitteenmuutoksen. Palvelu sopii myös erinomaisesti omien päivärahamaksujen tarkistamiseen ja seuraamiseen, sillä sen maksetut etuudet -kohdassa näet oman ansiopäivärahahistoriasi ja päätökset-kohdasta sinulle annetut päätökset. 

Hakemusominaisuuksista ajankohtainen on toiminto, jolla voit hakea meiltä soviteltua päivärahaa (jatkohakemus muutettava). Sen kautta voit lähettää meille liitteitä, jotka eivät ehtineet hakemuksen mukaan. Openetin viestit-toiminto puolestaan on suojattu kanava olla meihin sähköisesti yhteydessä, ja suosittelemmekin sitä sähköpostin sijasta. 

Openetti-palvelu on kerännyt paljon myönteistä palautetta. Jos et vielä ole kokeillut, suosittelemme lämpimästi tutustumista! Lisätietoa Openetistä: www.opetk.fi/openetti-ohjeet