Hoppa till innehåll
Sök
Logga in till Openetti
Sök

Individmedlemmarnas medlemsavgiftsfakturor för 2024 har skickats

Arbetslöshetskassan har cirka 4000 individmedlemmarnas till vilka medlemsavgiften skickas en gång om året. De flesta av våra medlemmar tillhör kassan genom fackföreningen.

Fakturorna för individmedlemmarnas medlemsavgift skickas ut en gång om året. Kassans medlemsavgiftsfakturor för individmedlemmar har nu skickats. År 2024 är medlemsavgiften i Arbetslöshetskassan för undervisning och vetenskap 4,50 euro/mån (54,00 euro/år).

Medlemsavgiftsfakturan skickas som e-faktura, åt dem som beställt en sådan. Då medlemmen fått den första fakturan kan man via nätbanken beställa medlemsavgiftsfakturorna som e-fakturor i fortsättningen.

Om du hör till Arbetslöshetskassan för undervisning och vetenskap via din fackförening, ingår kassans medlemsavgift i fackföreningens medlemsavgift. I dessa fall kontakta vänligen fackföreningen gällande medlemsavgiftsärenden.

Läs nästa