Hoppa till innehåll
Sök
Logga in till Openetti
Sök

Vårt namn ändras till Arbetslöshetskassan för undervisning och vetenskap år 2023

På sommaren förnyade vi kassans regler. Som ett resultat av förändringarna kommer fler högskoleutbildade eller högskolestuderanden att kunna bli medlemmar i kassan. Om du redan är medlem i vår kassa kommer du inte att påverkas av denna förändring. Vi är fortfarande rätt arbetslöshetskassa för både lärare, forskare, psykologer och utbildningsexperter.

Vi kommer officiellt att anta det nya namnet Arbetslöshetskassan för undervisning och vetenskap i början av 2023. Det nya namnet speglar bättre vår utökade medlemskår. I och med förändringen kommer även vår visuella identitet att förnyas. Den nya webbplatsen kommer också att publiceras i början av 2023.

Du kan också följa oss på Instagram i framtiden. Du hittar oss via @opetusjatiedekassa.