Hoppa till innehåll
Sök
Logga in till Openetti
Sök

Vi flyttar från och med 15.10.21 till Akavahuset i östra Böle. Vår nya postadress är Järnvägsmannagatan 6, 00520 Helsingfors. För tillfället har kassan inte personlig kundbetjäning. Vi önskar att våra medlemmar kontaktar oss skriftligt via Openetti eller genom att ringa till vår telefontjänst. Det är även snabbast och informationssäkrast att skicka ansökningarna och bilagorna via Openetti. Om du ändå vill leverera ansökan till kontoret, kan du lämna ansökan i Akavahusets reception. Vänligen observera att besöksadressen är en annan än postadressen. Besöksadressen är Klockbron 7. Akavahuset är öppet må-to klockan 8-17 och fre klockan 8-16.

Telefontjänsten är ännu stängd på tisdag 19.10.21 på grund av flytten. Flytten orsakar inte andra förändringar för medlemmarna. Openetti fungerar normalt under flytten.