Hoppa till innehåll
Sök
Logga in till Openetti
Sök

Betalningspåminnelser för individuella medlemsavgifter 2021 har skickats den 2.9.2021. Fakturans förfallodag är den 24.9.2021.

Fakturan måste betalas i en del. Om en medlem har anslutit sig till någon av våra medlemsföreningar eller vill säga upp sig från fonden, behöver man inte betala fakturan. Då måste medlemmen informera kassan skriftligen om det. Mer information på kassans websidan.

Den individuella medlemsavgiften måste betalas fram till slutet av det individuella medlemskapet. Vi sckickar medlemmen en ny faktura vid behov.

Sidan om uppsägning på kassans websidan har uppdaterats och ett nytt onlineformulär har lagts till. Formulär kan användas för att meddela kassan om uppsägning från fackföreningen. Formulär är tills vidare på finska. Observera att facket inte kan skiljas från a-kassan.

Du kan anmäla uppsägningen från facket här.