Hoppa till innehåll
Sök
Logga in till Openetti
Sök

Behandlingstiden för förstagångsansökningar är en månad. För fortsättningsansökningar är behandlingstiden under fyra veckor. Tyvärr är det omöjligt att ge en exakt uppskattning gällande en ansökans behandlingstidtabell, eftersom antalet ansökningar som dagligen kommer till kassan varierar och mängden nya ansökningar oundvikligen påverkar behandlingstiden. Det dagliga antalet ansökningar som kassan tar emot påverkar framskridandet av behandlingen.

Nu lönar det sig ännu att kontrollera den på behandling väntande ansökans bilagor. De bilagor som oftast krävs ser du på kassans hemsidor:

https://www.opetk.fi/sv/inkomstrelaterad_dagpenning/ansokan_om_inkomstrelaterad_dagpenning

Vi beklagar dröjningen i behandlingen. Vi strävar efter att lösa situationen så snabbt som möjligt.