Hoppa till innehåll
Sök
Logga in till Openetti
Sök

På grund av ett fel hos vår systemleverantör har arbetslöshetskassans brev under perioden 9 juni–1 juli 2020, till exempel begäran om ytterligare redogörelse, inte skickats till mottagarna. Inte heller förmånsbesluten har skickats till mottagarna.

 Besluten och breven skickades därför 3 juli 2020 på nytt till de medlemmar som enligt uppgifterna i systemet inte har läst breven elektroniskt. Därför kan vissa av våra medlemmar ha fått brevet daterat 3 juli via Openet på nytt.

Om en eventuell betalningsanmälan saknas i ditt e-brev hittar du den enkelt i avsnittet beslut i Openet.

Om din ansökan redan har behandlats eller om du redan har skickat in de begärda bilagorna, kan du bortse från brevet. Detta kräver således inga åtgärder av dig. Vi beklagar den störning och olägenhet som systemfelet orsakade.