Hoppa till innehåll
Sök
Logga in till Openetti
Sök

I första numret av Opettaja-tidningen kommeneterar Postens represetanter förseningarna i utdelningen av tidningen.

Det har också förekommit problem i utdelningen av våra brev. Visste du att breven som vi skickat t.ex tilläggsutredningar också lagras i vår elektroniska tjänst Openetti? Breven arkiveras i tjänsten, och du kan läsa brevet vi skickar via Openetti direkt som brevet arkiverats i systemet.

Vi rekommenderar att du säkrar tillgång till information och tar i bruk funktionen ”Jag ger mitt tillstånd att skicka e-post” i vår elektroniska tjänst Openetti. Genom detta får du information till e-post adressen du meddelat till tjänsten, när brevet uppdaterasts i systemet. Detta går snabbare än vad pappersbrevet kommer fram fastän det inte skulle vara problem i postutdelningen.

Tilläggsuppgifter om funktionen hittar du här.