Hoppa till innehåll
Sök
Logga in till Openetti
Sök

Openetti är emellertid mycket mer än en tjänst avsedd för att ansöka om inkomstrelaterad dagpenning. Openetti hjälper dig nämligen att administrera uppgifter gällande dig. Du kan till exempel göra en adressändring i tjänsten. Tjänsten lämpar sig även utmärkt för kontroll och uppföljning av utbetalning av den egna dagpenningen, för under punkten Utbetalda förmåner ser du din egen historia över inkomstrelaterad dagpenning och under Beslut de beslut som du har fått. 

Aktuellt bland ansökningsegenskaper är en funktion, med hjälp av vilken du kan ansöka om inkomstrelaterad dagpenning hos oss (fortsatt ansökan förändringsbar). Via den kan du sända oss bilagor som inte har hunnit med ansökan. Openettis funktion Meddelanden är en skyddad kanal för elektroniska meddelanden till oss, och vi rekommenderar den i stället för e-post. 

Tjänsten Openetti har fått mycket positiv respons. Om du inte ännu har provat, kan vi varmt rekommendera den! Ytterligare information om Openetti: http://www.opetk.fi/sv/openetti-anvisningar