Siirry sisältöön
Haku
Kirjaudu Openettiin
Haku

Avoimet työpaikat

Tällä sivulla julkaistaan Opetus ja tiede -työttömyyskassan avoimet työpaikat

Lakiasiainpäällikkö

Haemme Opetus ja tiede -työttömyyskassaan kokenutta juristia lakiasiainpäälliköksi. 
 
Lakiasiainpäällikkö vastaa työttömyyskassan lakiasioista kokonaisuutena ja on sen johtoryhmän jäsen. Lakiasiainpäällikkö avustaa ja neuvoo työttömyyskassan johtoa oikeudellisesti vaativissa kysymyksissä sekä osallistuu erilaisiin kassan sisäisiin ja ulkoisiin työryhmiin. Lakiasiainpäällikkö toimii juridisena tukena haasteellisissa työttömyysturvan tulkintaa vaativissa asiakastapauksissa ja käy neuvotteluja työttömyyskassan yhteistyötahojen kanssa.  

Lakiasiainpäällikkö vastaa työttömyysturvan lainsäädännön hallinnasta ja sen soveltamisen ohjauksesta. Tehtäviin kuuluu seurata työttömyysturvan, hallintolain ja julkista palvelutehtävää ohjaavan lainsäädännön muutoksia ja arvioida niiden vaikutuksia kassan toimintaan. Lakiasiainpäällikkö tukee kassan henkilöstöä oikeudellisen osaamisen ja ammatillisen kehittymisen tiellä. Hän tarjoaa asiantuntevaa neuvontaa sekä kassan sisäisille että ulkoisille sidosryhmille koskien työttömyysturvan lainsäädäntöä ja sen soveltamista. 

Lakiasiainpäällikön on tärkeää omaksua nopeasti uusia asioita ja sitoutua yhteisiin tavoitteisiin. Toivomme hakijalta kokemusta toiminnan muutoksista. Tehtävässä on oltava valmis ottamaan uusia haasteita vastaan ymmärtäen myös julkisen hallinnon rutiinien tärkeyden. Juridisen asiantuntijuuden lisäksi tehtävään kuuluu työttömyyskassan palvelujen kehittämistä yhdessä toimialan kumppaneiden kanssa.  

Hakijalta odotamme: 

  • Soveltuvaa ylempää oikeustieteellistä korkeakoulututkintoa 
  • Vankkaa kokemusta työelämästä juridisissa tehtävissä, mieluiten työttömyysturvan tai julkisen sektorin aloilta. 
  • Erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. 
  • Kykyä työskennellä itsenäisesti ja paineen alla. 

 
Opetus ja tiede -työttömyyskassa on 105 000 korkeakoulututkinnon suorittaneen jäsenen oma kassa. Työttömyyskassa maksaa työelämän muutoksissa jäsenilleen työttömyysetuuksia. Työttömyyskassamme sijaitsee Pasilassa ja tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja työsuhteen edut sekä työterveyspalvelut.  

Toivomme henkilöstöltämme hyvää yhteistyökykyä, palveluhenkisyyttä sekä intoa oppia ja uudistaa rohkeasti. Työyhteisömme on avoin, yhteistyötä tekevä ja oikeudenmukainen. Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden kokemus työyhteisöissämme on meille tärkeää ja toivomme joukkoomme eri sukupuolia olevia, eri-ikäisiä ja eri taustoista tulevia henkilöitä. 

Tehtävä on vakituinen. Aloitus tehtävässä syyskuun alussa tai sopimuksen mukaan.  

Lisätietoja tehtävästä saat kassanjohtaja Jenni Korkeaojalta (040 846 7511) seuraavina ajankohtina:
pe 26.4. klo 14–16,
ma 29.4. klo 9–14,
ti 30.4. klo 12–16,
ti 7.5. klo 11–14,
pe 10.5. klo 9–15. 

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 13.5.2024 klo 16.00 mennessä osoitteeseen jenni.korkeaoja@opetusjatiede.fi.