Siirry sisältöön
Haku
Kirjaudu Openettiin
Haku

Opettajien työttömyyskassa on lähettänyt ensi vuonna 65 vuotta täyttäville jäsenilleen infokirjeen. Kirje sisältää tärkeää tietoa ansiopäivärahaoikeudesta 65 ikävuoden jälkeen sekä eläkkeelle jäämisen vaikutuksista kassajäsenyyteen.

Muista ilmoittaa työttömyyskassalle, kun siirryt eläkkeelle tai haluat muusta syystä erota kassasta. Jos olet jo aiemmin ilmoittanut eroavasi työttömyyskassasta (esimerkiksi ammattiliitosta eroamisen yhteydessä) tai olet jo jäänyt eläkkeelle, ole meihin pikimmiten yhteydessä. Oikeus ansiopäivärahaan Opettajien Työttömyyskassasta päättyy samalla kun eroat kassasta tai siirryt eläkkeelle.

Ilmoituksen voit tehdä kotisivuillamme löytyvällä sähköisellä lomakkeella. Vaihtoehtoisesti voit tehdä ilmoituksen myös Openetin viestit-toiminnolla. Ilmoita tällöin viestissä, mistä päivästä alkaen jäät eläkkeelle tai haluat erota kassasta. Jos kuulut työttömyyskassaan ammattiliiton kautta, muista ilmoittaa eläköitymisestä tai kassasta eroamisesta myös ammattiliittoon.